GastroPan 2014, expozitia inovatiilor pentru brutarii, cofetarii si bucatarii profesionale

Brasov - 24 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Cea de-a sasea editie a expozitiei internationale GastroPan - eveniment de referinta pe piata autohtona, se va desfasura in perioada 4-6 aprilie 2014, la Brasov Business Park. Furnizori romani si straini vor prezenta la standurile expozitiei, idei de afaceri, tehnologii si produse revolutionare pentru specialisti si pasionati ai domeniilor panificatiei, patiseriei, cofetariei, ciocolateriei, gelateriei, cafea si alimentatiei publice.

Demonstratii dinamice antreneaza programul expozitiei GastroPan.

Demonstratii dinamice antreneaza programul expozitiei GastroPan.

Cea mai mare expozitie autohtona de solutii pentru afacerile din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice va aduce la Brasov numeroase tehnologii, concepte si idei profesionale dedicate atat specialistilor cat si managerilor din domeniu.

Vizitatorii sunt asteptati cu oferte variate, dar si cu programe atractive, bogate in concursuri si demonstratii sustinute de renumiti maestrii brutari, cofetari si bucatari. La GastroPan vor fi prezentate concepte pentru nise inovatoare precum ciocolateria, pralinele, cafeaua, inghetata artizanala sau gustarile rapide.

Va prezentam doar 3 dintre motivele pentru care numerosi furnizori din tara si strainatate si-au rezervat standuri la GastroPan 2014, profitand de sansa de a deservi o piata cu un imens potential de dezvoltare.

3 Puncte CHEIE GastroPan 2014

PIATA COMPETITIVA      Romania are cea mai mare rata a consumului de paine din U.E., piata fiind deservita de un numar mare de producatori si operatori. La GastroPan gasiti solutii si oportunitati eficiente, prin care va puteti diferentia fata de concurenta si va puteti consolida pozitia pe piata.

NEVOIE DE INOVARE      Pentru atragerea clientilor si cresterea profitabilitatii, brutariile si cofetariile trebuie sa se adapteze la tendintele pietei. GastroPan prezinta solutii de diversificare a formelor si a gusturilor, de eficientizare a productiei, deserturi inovatoare, idei de decorare si expunere etc.

SERVICII ADITIONALE     Tendinta dezvoltarii punctelor de comercializare proprii ofera producatorilor si roluri de comercianti, iar de aici se nasc noi oportunitati generatoare de profit. La GastroPan aflati cum amenajati si gestionati un magazin modern si cum sa va extindeti oferta, de exemplu cu gustari rapide.

Va asteptam asadar, in perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan Brasov, locul de intalnire al furnizorilor, producatorilor si operatorilor din domeniile panificatiei, cofetariei, gelateriei si alimentatiei publice.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe www.gastropan.ro.

Pentru a mai prinde un stand la GastroPan 2014, furnizorii dornici de a expune la eveniment sunt sfatuiti sa contacteze cat mai urgent organizatorii, spatiile ramase disponibile fiind limitate.

Organizator: BORO-INFO SRL

Telefon 0266-219.392 mobil 0733-313 043

e-mail info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 13 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri. Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru antreprenorii din industria de panificatie, patiserie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentaţia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expozitie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/gastropan-2014-expozitia-inovatiilor-pentru-brutarii-cofetarii-si-bucatarii-profesionale