Gustati Inghetata Anului 2013 vizitand expozitia GastroPan!

Pantelimon - 2 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

In perioada 11-14 aprilie, la centrul Exporom din orasul Pantelimon va asteapta un adevarat spectacol culinar. Concursul pentru desemnarea Inghetatei Anului 2013 este doar una dintre atractiile expozitiei GastroPan , cel mai important eveniment de specialitate autohton. Cofetari talentati vor prepara in fata vizitatorilor inghetata artizanala autentica, in cele mai deosebite gusturi si arome.

Gustati Inghetata Anului 2013 vizitand expozitia GastroPan!

Piese artistice obtinute din ciocolata, zahar, turta dulce sau martipan, produse de panificatie si patiserie inovatoare, torturi si deserturi de cofetarie inedite, sculpturi impresionante in legume si fructe, platouri culinare spectaculoase: asa s-ar putea descrie atmosfera de la concursurile GastroPan 2013, la care se vor intrece peste 130 dintre cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari din tara.

Concursul pentru desemnarea Inghetatei Anului 2013 se va desfasura sambata, intre orele 10-13, concurentii avand la dispozitie o masina de inghetata profesionala pentru a prepara cea mai buna inghetata artizanala, dupa propria fantezie. Competitia se adreseaza specialistilor din cofetarii si unitati de alimentatie publica , avand scopul de a sustine talentele din domeniul gelateriei si de a promova metode inovatoare, dar si traditiile prepararii inghetatei artizanale.

Editia a cincea a celei mai mari expozitii de specialitate ce reuneste furnizori, producatori, operatori si consumatori din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice va prezenta, la standurile a peste 130 de expozanti din 24 de tari, o gama variata gama de solutii pentru afacerile de profil. In cadrul evenimentului se vor desfasura cele mai apreciate concursuri dedicate brutarilor, cofetarilor si bucatarilor, contribuind la dezvoltarea ofertelor din restaurantele, cofetariile si brutariile romanesti.

Expozitia GastroPan poate fi vizitata intre orele 10 si 18, accesul fiind gratuit pentru vizitatorii specialisti, care completeaza talonul de acces disponibil pe www.gastropan.ro. Transportul vizitatorilor se asigura gratuit intre statia de metrou Republica si Exporom, in intervalul orar 09:00 - 18:30.

INFO UTILE: GASTROPAN 2013

- 130 de expozanti din 24 de tari, 60% romani, 40% straini

- 10.000 mp spatiu de expunere, in crestere cu 70% fata de anul trecut

- 20,000 vizitatori specialisti invitati

- Promo VIDEO GastroPan: http://youtu.be/Y0To9scfWFg

- Galerie FOTO Concursuri GastroPan 2012: http://goo.gl/5SEpp

- Organizatori: Boro-Info SRL (Revistele Brutarul si Gastromedia) si Asociatia PanGastRo

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 12 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri. Principalele produse ale companiei sunt:
GASTROMEDIA - Revista alimentaţiei publice;
BRUTARUL-COFETARUL - Revista morarilor, brutarilor, cofetarilor şi patisierilor;
GASTROPAN - Expoziţie internaţională de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/gustati-inghetata-anului-2013-vizitand-expozitia-gastropan