Sculptura în fructe şi legume: LIVE la GASTRO SHOW & SEMINAR!

Locul desfasurarii: Hotel Danubius

Organizator: Revista GASTROMEDIA

Sculptura în fructe şi legume: LIVE la GASTRO SHOW & SEMINAR!

Renumitul maestru în arta culinară Varga Károly, autorul culegerii „Arta Culinară Creativă”, va susţine la Sovata o sesiune de prezentare a tehnicii de sculptare decorativă a fructelor şi legumelor. Demonstraţia se va desfăşura joi, 4 iunie 2009, în cadrul evenimentului Gastro Show & Seminar găzduit de Hotel Danubius Sovata.

Maestrul Varga Károly este multiplu campion olimpic şi mondial în gastronomie, el devenind celebru după ce a dezvoltat o pasiune deosebită pentru arta sculpturii în legume şi fructe. Lucrările specialistului sunt prezentate lună de lună în revista Gastromedia, rubrica dedicată acestora dovedindu-se printre cele mai atractive pentru cititorii revistei.

De data aceasta revista Gastromedia oferă celor interesaţi şansa de a experimenta pe viu tehnica de lucru şi creaţiile inedite ale maestrului, urmărindu-l „în timpul acţiunii”, în cadrul GASTRO SHOW & SEMINAR, eveniment special dedicat profesioniştilor din HoReCa.

Programul manifestării va include o serie de idei de management, dar mai ales soluţii practice pentru unităţile ospitaliere şi bucătăriile profesionale. Pe lângă maestrul Varga Károly, vor fi prezenţi la eveniment şi alţi renumiţi gastronomi, precum maestrul bucătar Jakob Hausmann sau specialişti din cadrul asociaţiilor interne şi externe de profil gastronomic.

Pentru detalii despre program, precum şi pentru înscrieri la eveniment, vizitaţi site-ul gastroshow.gastromedia.ro

Vă aşteptăm la Sovata pe 4 iunie, la GASTRO SHOW & SEMINAR, unde bucătarul şi bucătăria vor fi în prim plan!


Daniel Maior
Responsabil Promovare & PR

Despre BORO - INFO S.R.L.

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri. Principalele produse ale companiei sunt: BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii; GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii; GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.

Participare: Intrare libera