Se contureaza programul expozitiei GastroPan 2012

Targu Mures - 19 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Circa 13.000 de specialisti si antreprenori din industria de panificatie , cofetarie si alimentatie publica sunt asteptati in perioada 23-25 martie 2012, la cea de-a patra editie a expozitiei GastroPan din Targu Mures. Cu totii vor asista la programe demonstrative si concursuri sustinute de cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari, beneficiind totodata de ofertele celor mai de seama 120 de furnizori de solutii pentru industria de profil.

numeroase demonstratii practice fac parte din programul GastroPan

numeroase demonstratii practice fac parte din programul GastroPan

 „Sunt foarte surprins de reuşita acestei expoziţii. Ea demonstrează apetitul industriei pentru investiţii şi va ajuta cu siguranţă la dezvoltarea afacerilor din sectorul românesc de panificaţie”  

Peter Becker - Preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor (UIB)

Ultimele tendinte si tehnologii din brutarii, cofetarii si restaurante vor fi prezentate atat la standurile GastroPan, cat si prin intermediul concursurilor si demonstratiilor sustinute.

Care sunt principalele atractii din programul expozitiei?

    - 3 sectiuni si 6 categorii de concurs vor scoate in evidenta talentul celor mai buni brutari, cofetari si bucatari; Trofeele „Painea Anului”, „Tortul Anului” sau „Inghetata Anului” sunt doar cateva dintre premiile care vor reveni celor mai bune produse inscrise la concursurile GastroPan;
    - acces liber pentru pasionatii meseriilor de brutar , cofetar si bucatar in Zona Demonstrativa GastroPan, unde vor fi prezentate specialitati traditionale si tehnici de lucru inovatoare;
    - demonstratii de coacere a produselor de panificatie traditionale, prezentarea tendintelor in alimentatia sanatoasa, obtinerea produselor decorative din caramel, a figurinelor din martipan sau turta dulce;
    - demonstratii si tehnologii moderne de gatit cu degustare, sculptura decorativa in fructe si legume, demonstratii de gelaterie, de preparare a inghetatei artizanale si a pieselor artistice din ciocolata ;
    - lansari de noi produse si prezentarea celor mai eficiente materii prime, echipamente, dotari si tehnici de lucru inovatoare, la standurile celor mai importanti 120 de furnizori din 15 tari;
    - expozitie cu cele mai reusite fotografii inscrise la Concursul Foto „Omul si Painea”, desfasurat cu ocazia Zilei Mondiale a Painii 2011;

Ca si la editiile precedente, expozitia GastroPan se va adresa atat celor care doresc sa demareze afaceri noi sau sa dezvolte activitati existente, cat si brutarilor, cofetarilor si bucatarilor angrenati in aceste afaceri. Astfel, evenimentul sustine in aceeasi masura latura profesionala a industriei - prin concursuri si demonstratii sustinute de cei mai talentati specialisti romani si straini, cat si cea antreprenoriala - promovand investitiile din sector prin expunerea unei game variate de solutii tehnologice.

Pentru detalii complete despre programul expozitiei vizitati pagina www.gastropan.ro.

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 10 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimante de afaceri.
GASTROPAN este una dintre cele mai mari expozitii internationale de panificatie, cofetarie si alimentatie publica din Europa Centrala si de Est. Evenimentul expune ultimele tendinte si tehnologii pentru specialistii si antreprenorii din domeniu, programul fiind completat de numeroase demonstratiile practice si competitii de specialitate.