Boştină şi Asociaţii, premiu de excelenţă la Gala Profesiilor Liberale, organizată de revista Legal Magazin

BUCURESTI - 4 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Juridic

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a primit premiul pentru “cea mai extinsă prezenţă la nivel naţional”, în cadrul primei ediţii a Galei Profesiilor Liberale – 2013, organizată de revista Legal Magazin. Premiul reprezintă “o recunoaştere a eforturilor depuse de Boștină și Asociații care are în prezent o rețea de 20 de birouri teritoriale, ele fiind coordonate de Departamentul de Litigii și Executări Silite. Birourile teritoriale au o contribuție tot mai mare la veniturile anuale ale societății, cele mai dinamice fiind cele din Timișoara, Iași, Cluj, Constanța și Craiova”.

“Acest premiu încununează eforturile depuse timp de aproale 10 ani de echipa noastră de avocaţi din Bucureşti şi din teritoriu pentru a putea oferi aceeaşi asistenţă juridică de top oriunde în ţară.  În acest moment putem spune că un client, oriunde şi-ar desfăşura activitatea în România, nu este nicăieri prea departe de un birou Boştină şi Asociaţii” spune Avocatul Coordinator Gheorghe Boştină.

La Gală, care a avut loc pe 3 decembrie 2012 la Hotel Howard Johnson din Bucureşti, au participat unii din cei mai imporanţi jucători de pe piaţa de consultanţă juridică, fiscală, de audit, insolvenţă şi mediere din România, notari, precum şi reprezentanţi ai unor importante organisme profesionale naţionale.

“Echipa de avocaţi a departamentului de litigii şi executări silite – din care fac parte şi birourile teritoriale – a contribuit cu o treime la încasările din 2013 (cifre la 10 luni), consultanţa juridică de de cea mai bună calitate, abilitatea de a fi aproape de clienţi orunde s-ar afla ei, vor face să încheiem anul cu o creştere semnificativă a cifrei de afaceri faţă de anul trecut” mai spune Avocatul Coordonator Gheorghe Boştină.

În cadrul Galei au fost premiate mai multe societăţi de insolvenţă, birouri notariale, auditori financiari, consultanţi fiscali, agenţii de proprietate industrial, birouri de mediere, preşedinţi ai unor asociaţii profesionale, bănci comerciale şi alte companii care au în portofoliu produse şi/sau servicii dedicate profesiilor liberale.

Despre Bostina & Asociatii SPRL

Cu o crestere spectaculoasa in ultimii cinci ani, Bostina & Asociatii este in prezent cea mai mare casa de avocatura si una dintre cele mai respectate firme de pe piata de consultanta juridica din Romania.
Deviza noastra - Partners in Trust – exprima cel mai bine devotamentul nostru pentru excelenta muncii, dedicare si incredere reciproca.

Taguri: galaavocaturapremiubostina
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bostinaasociatii-management-consulting/bostina-si-asociatii-premiu-de-excelenta-la-gala-profesiilor-liberale-organizata-de-revista-legal-magazin