Bottom-Up Approach to Planning

Definitie Bottom-Up Approach to Planning

O metoda de planning participativa unde exista implicare la toate nivelurile planurile sunt dezvoltate la nivelurile joase ale organizatei, dupa care trec prin toate nivelurile pana ating managementul de varf. Vezi Top-Down Approach to Planning.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bottom-Up Approach to Planning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bottom-Up Approach to Planning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bottom-Up Approach to Planning. Definitiile termenilor despre Bottom-Up Approach to Planning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bottom-Up Approach to Planning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bottom-Up Approach to Planning.