Noua SkodaFabia a adus unui client Brady o vacanta de vis in Antalya

BUCURESTI - 13 august 2007

Comunicat tip General in Auto

Dealerul Škoda, Brady Auto Center si-a desemnat castigatorul campaniei „Vara asta te indragostesti la prima cheie...”.

O tanara studenta de 24 de ani, Bratu Elena Carmina, a cumparat luna trecuta cel mai recent model ŠkodaFabia de la dealerul din Bd. Iuliu Maniu 291-301 si a castigat, in urma tragerii la sorti, o vacanta de vis in Antalya. Clientul Brady va fi rasfatat, impreuna cu partenerul sau perfect, intr-un hotel de 5* din Antalya, timp de 7 nopti, in sistem charter-all-inclusive, sejur oferit de agentia de turism AliBaba Tour.

Lansata in Romania la sfarsitul lunii mai, Noua ŠkodaFabia ofera o perspectiva armonioasa, dinamica, indrazneata si in acelasi timp eleganta a celui mai bine vandut model din istoria moderna a producatorului ceh de automobile Škoda Auto. Cu peste 1,5 milioane de unitati vandute în peste 30 de tari, modelul-vedeta Škoda a intrat acum intr-o noua etapa a existentei sale in care rafinează valorile fundamentale ale primului model si surprinde prin stilul proaspat si look-ul tineresc.

In perioada urmatoare Brady Auto Center va asteapta la showroomul din Bdul Iuliu Maniu 291-301 cu numeroase surprize si cu cele mai noi modele Škoda lansate pe piata din Romania: Škoda Praktik si Octavia Scout 4x4.

Despre Brady Trade

Brady Auto Center – dealer autorizat Skoda – va ofera servicii de calitate la preturi competitive: vanzari autoturisme Skoda noi, parc auto second-hand, buy–back, drive-test, leasing si asigurare, service: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, ITP, tunning si tractari auto non-stop.
Departament Marketing
021-318.76.50
marketing@bradytrade.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brady-trade/noua-skodafabia-a-adus-unui-client-brady-o-vacanta-de-vis-in-antalya