Produsele Apple si Inovatia in IT

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Cursuri

Brand-ul Apple a devenit sinonim cu inovatia. Produsele companiei se remarca prin gradul extrem de ridicat al calitatii si, totodata, prin stilul minimalist, usor de abordat si extrem de elegant. Datorita „simplitatii” in principal, dar si altor caracteristici referitoare la calitate, popularitatea acestor produse a cunoscut un ritm de crestere exponential. Exista numeroase domenii in care alegerea solutiilor Apple se afla printre primele locuri in lista celor mai potrivite solutii.

Evolutia tehnologiei si solutiile stabile

Intr-un context de schimbare permanenta, supus unui proces de evolutie aflat intr-un ritm de constanta acceleratie, solutiile stabile, cele ce reusesc sa se „ancoreze” in acest „flux”, devin din ce in ce mai importante.

Asadar, o solutie stabila poate reprezenta un punct de sprijin in acest mediu de permanenta  incertitudine, in care necesitatea adaptarii la noile conditii este omniprezenta.

Unul dintre punctele forte ale produselor companiei Apple consta tocmai in aceasta stabilitate. Acestea se adreseaza unei game relativ largi de utilizatori, acoperind mai multe domenii. Compania ocupa un loc in topul listei furnizorilor de sisteme de operare. In ceea ce priveste acest segment, Apple pune la dispozitie renumitul OS X (cunoscut anterior sub numele Mac OS X), un sistem de operare extrem de stabil, dedicat rularii in medii hardware Mac.

Datorita arhitecturii sale (sistem de operare bazat pe Unix, compatibil POSIX), OS X prezinta o serie de caracteristici aflate „la mare cautare” printre sistemele de operare, cum ar fi un nivel ridicat de stabilitate, fiabilitate, flexibilitate si un grad avansat de securitate – sistemele OS X prezinta, raportat la alte solutii concurente de pe piata la momentul actual, un grad mult mai scazut de vulnerabilitate in ceea ce priveste malware-ul.

De asemenea, un factor important in domeniul sistemelor de operare consta in usurinta de utilizare, trasatura ce caracterizeaza OS X. Sistemul a fost supus numeroaselor rafinari de-a lungul timpului, existand numeroase versiuni ale acestui SO.

Solutia potrivita si training-ul corespunzator – cursurile BrainConcert

Compania BrainConcert pune la dispozitie cursuri destinate familiarizarii tuturor celor interesati cu acest segment de produse ale companiei Apple (sistemul OS X).

Cursantul va avea ocazia de a acumula cunostinte de stricta necesitate lucrului cu OS X , respectiv Mac OS X.

Cursurile acopera o gama larga de subiecte, de la introducerea si prezentarea elementelor fundamentale, de stricta necesitate, ale OS X, pana la administrarea sistemului si lucrul in mediul OS X Server.

BrainConcert ii permite astfel cursantului dobandirea deopotriva a aptitudinilor practice, cat si a cunostintelor teoretice necesare.

Compania ofera, pe langa aceste cursuri, analiza si consultanta gratuita pentru stabilirea nevoilor de training ale companiei. Pentru mai multe detalii vizualizati oferta de training pentru companii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-concert/produsele-apple-si-inovatia-in-it