Solutiile Red Hat si Stabilitatea in Domeniul IT

BUCURESTI - 10 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Cursuri

Lumea IT-ului se afla in permanenta shimbare. Companiile se vad nevoite sa adopte diverse solutii in vederea derularii activitatilor. Paradoxal, tocmai din acest mediu supus ritmului exponential de evolutie si instabilitatii au rezultat unele dintre cele mai stabile solutii din domeniul IT.

Aceasta stabilitate este remarcata la produsele ce au trecut „testul timpului”. Intr-adevar, numarul produselor ce se remarca in acest val de schimbare permanenta este infim  raportat la totalul tehnologiilor ce  „apar si dispar”.

Cu toate acestea, odata ce un anumit produs reuseste consacrarea pe piata, imbunatatirea acestuia este din ce in ce mai facila, datorita obtinerii unui grad ridicat de feedback, intrucat echipele de  dezvoltare ce lucreaza la acesta beneficiaza de o multitudine de informatii referitoare la conditii precum numarul de utilizatori, diferite medii in care produsul ruleaza etc.

Brand-ul Red Hat este renumit pentru produsele sale de calitate care au cucerit piata, datorita fiabilitatii si stabilitatii acestora. Distributiile Linux ale companiei reprezinta una dintre cele mai raspandite solutii de acest gen, sistemul fiind portat si portabil pe o gama extrem de vasta de configuratii Hardware si medii de rulare, sistemul aflandu-se, totodata, in lista celor mai utilizate sisteme de operare in „mediile server”.

Este de la sine inteles ca implementarile si solutiile ce au la baza SO in discutie prezinta un grad ridicat de stabilitate. Bine-nteles, exista o serie intreaga de produse Red Hat . Companiile apeleaza la acestea in vederea reducerii costurilor si datorita nivelului extrem de inalt de stabilitate si fiabilitate al acestora.

Solutia potrivita si training-ul potrivit

Asadar, produsele  Red Hat reprezinta o solutie demna de luat in calcul pentru companiile ce doresc afirmarea pe piata in contextul mereu schimbator al domeniului IT. Cu toate acestea, o solutie potrivita contextului nu reprezinta implicit solutia problemelor unei anumite companii in domeniul tinta. Solutia potrivita trebuie acompaniata de pregatirea si cunostintele adecvate ale personalului ce va intra in contact cu aceasta. In lipsa unui nivel corespunzator de pregatire al personalului, adoptarea unei solutii intr-un anumit domeniu, pe cat de buna ar fi aceasta, poate avea rezultate sub asteptari.

Training de calitate in IT - BrainConcert

Cursurile BrainConcert Red Hat Linux Certified pun la dispozitia companiilor un mijloc eficient si convenabil de insusire a aptitudinilor necesare lucrului cu aceasta gama de tehnologii Red Hat de catre angajatii acestora.

Cursurile sunt astfel structurate incat sa vina in intampinarea oricarei dificultati pe care ar putea-o intampina personalul insarcinat cu lucrul cu aceste tehnologii.

BrainConcert ofera, pe langa aceste cursuri, analiza si consultanta gratuita pentru stabilirea nevoilor de training ale companiei. Pentru mai multe detalii vizualizati oferta de training BrainConcert pentru companii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-concert/solutiile-red-hat-si-stabilitatea-in-domeniul-it