Brainstorming

Definitie Brainstorming

Proces de generare de idei folosit de obicei in dezvoltarea unui brand procesul incurajeaza comunicarea deschisa si participarea deplina a tuturor membrilor grupului, fara a aduce nici un fel de critici. Evaluarea are loc dupa ce toate ideile au fost exprimate. Vezi Idea Generation New Product Development.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brainstorming? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brainstorming.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brainstorming. Definitiile termenilor despre Brainstorming cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brainstorming, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brainstorming.