Bucharest Business Park se alătură portofoliului de locaţii indoor al Brand Management

BUCURESTI - 30 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Brand Management, companie specializată în soluţii de publicitate indoor, anunţă semnarea contractului exclusiv de reprezentare cu Bucharest Business Park, una dintre clădirile reprezentative de birouri ale Capitalei.

“Selectarea Brand Management ca agent exclusiv pentru spaţiile de publicitate în cadrul BBP ne onorează”, a declarat cu ocazia semnării contractului Laurenţiu JIGA, Director General al Brand Management, adăugând: “BBP se alătura unui portofoliu exclusiv de 25 de locaţii precum Opera Center, Grand Marriott Offices, World Trade Center sau Camera de Comerţ şi Industrie a României”.

Parcul de afaceri Bucharest Bussiness Park este situat în zona de nord a Capitalei, în vecinătatea Casei Presei Libere, o locaţie de business deja consacrată. Cu o arhitectură “state of the art” acest proiect a atras chiriaşi de renume precum IBM, Coca Cola, BASF, Novartis, BAT, Abott, Sony, Heberger, Colliers, Western Union, Ely Lilly sau 3M.

“BBP va oferi şansa advertiserilor să îşi expună brandurile în faţa unui public exclusivist, prin intermediul panourilor de tip billboard în cele 12 lifturi, a celor 16 frame-uri din cele 4 intrări şi a panourilor mari de tip lightframe din parcarea subterană pe cele două nivele, traficul estimat fiind de 2.000-2.500 persoane/zi” spune Răzvan MARINCOI, Director Marketing şi PR al Brand Management.

Prin semnarea acestui contract, Brand Management estimează că îşi va creşte veniturile pe zona de centre de afaceri cu 5%, urcând cifra de afaceri la aproximativ 265.000€ a.c. pentru lanţul de clădiri de birouri.

Despre BRAND MANAGEMENT

Înfiinţată în 2004, compania activează în domeniul publicităţii indoor pe segmentele de centre de afaceri, lanţuri de retail şi mall-uri în România şi Bulgaria, având un număr de 15 angajaţi şi o cifră de afaceri de 1.100.000€ în 2007.

Razvan MARINCOI
razvan.marincoi@brandmanagement.ro
0040 - 720 - 11 96 84
office@brandmanagement.ro