Brand Preference

Definitie Brand Preference

Stadiu in loialitatea fata de marca in care cumparatorul va alege un anumit brand, dar va cumpara brandul concurentei, daca cel pe care il doreste nu este disponibil. Vezi Brand Insistence Brand Recognition.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brand Preference? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brand Preference.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brand Preference. Definitiile termenilor despre Brand Preference cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brand Preference, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brand Preference.