Brand Repositioning

Definitie Brand Repositioning

Schimbarea tipului de atractie pe care il are o marca cu scopul de a atrage noi segmente de piata repozitionarea marcii poate sau nu sa includa modificarea produsului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brand Repositioning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brand Repositioning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brand Repositioning. Definitiile termenilor despre Brand Repositioning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brand Repositioning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brand Repositioning.