Brand Revitalisation

Definitie Brand Revitalisation

Strategie care se aplica atunci cand brandul a atins maturitatea si profiturile incep sa scada abordarile cu privire la revitalizare pot sa includa una sau mai multe expansiuni pe piata, modificarea produsului sau repozitionarea brandului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brand Revitalisation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brand Revitalisation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brand Revitalisation. Definitiile termenilor despre Brand Revitalisation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brand Revitalisation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brand Revitalisation.