Brand Revival

Definitie Brand Revival

Revenirea unei marci care a disparut sau care a fost eliminata reinvierea marcii, acolo unde numele brandului este inca puternic, este de obicei o strategie mai putin costisitoare decat aceea de creare a unui nou brand si poate sa aduca firmei un avantaj semnificativ intr-o piata matura.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brand Revival? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brand Revival.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brand Revival. Definitiile termenilor despre Brand Revival cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brand Revival, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brand Revival.