Un nou magazin BrandGSM se deschide la Galați

Galati - 21 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

BrandGSM, cel mai mare magazin de accesorii pentru telefoane și tablete, deschide un nou sediu în Shopping City Galați. Vizitatorii mall-ului interesați de carcase, huse, încărcătoare si suporturi auto pot vizita magazinul începând cu 22 august, de la ora 10:00. Pana pe 24 august toti clientii vor primi cate o folie de protectie cadou.

Un nou magazin BrandGSM se deschide la Galați

Magazinul este al 8-lea din rețeaua BrandGSM după ce în anul 2012 au fost inaugurate primele două magazine în București, în 2013 al treilea magazin din București și primul din Constanța, iar în 2014 în Cluj, Iași, Timișoara, si respectiv Galați.

Pentru a răsplăti primii clienții, în weekendul 22-24 august, acestia vor primi câte o folie de protecție Procell pentru telefonul lor, cu aplicare la stand. Cei care doresc să fie informați permanent în legătură cu promoțiile din magazin pot solicita o fișă de înscriere la newsletter. Aceasta trebuie completată, semnată și predată reprezentanților BrandGSM Galați.

Arco Expert continuă extinderea rețelei BrandGSM cu încă două puncte de lucru până la sfârșitul anului, cel mai probabil în partea de sud – vest a țării. Cei care doresc să vadă toate produsele comercializate au la dispoziție și magazinul online brandgsm.ro unde pot comanda cu livrare acasă prin curier sau cu ridicare de la oricare dintre sediile din țară.

Cu o experiență de peste 12 ani în importul și distribuția de accesorii gsm, Arco Expert SRL este în prezent lider de piață pe acest segment, fiind distribuitor principal pentru majoritatea punctelor de desfacere accesorii telefoane din România.
Pe partea de retail, compania are în portofoliu magazine online, dar și puncte de lucru in mall-urile din Bucuresti și din țară.
Printre brandurile importate și comercializate de Arco Expert se regăsesc: Odoyo, Hoco, Hugu, Incipio, Swiss Charger, Procell, Lemontti, etc.

Despre BrandGSM

De peste 14 ani pe piata de accesorii telecom, Arco Expert pune la dispozitia clientilor o gama variata de accesorii pentru dispozitive mobile si este unul dintre cei mai importanti reselleri din Romania.
Lansat in 2012, BrandGSM pune la dispozitia clientilor produse de cea mai buna calitate prin intermediul magazinului online (www.brandgsm.ro), dar si in 8 locatii fizice in Bucuresti si in tara. Detinatorii de echipamente mobile vor gasi atat accesorii originale, cat si accesorii realizate de producatori autorizati.
Magazinul online Brand GSM, dedicat clientului final, ofera solutii complete de protectie si accesorizare pentru majoritatea modelelor de smartphone-uri, tablete si alte device-uri mobile. Aici puteti gasi o mare diversitate de produse de calitate din toate categoriile de accesorii: huse, carcase, bumpere, folii protectie ecran, cabluri transfer date si incarcare si casti audio.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brandgsm/un-nou-magazin-brandgsm-se-deschide-la-gala-i