Brandis - agentie de branding si web - a implementat sistemul brand to web

Cluj - Napoca - 13 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Procesul de rebranding prin care a trecut Brandis a avut loc datorita diversificarii gamei de servicii ale agentiei si a integrarii acestora in departamentele proprii fara a mai apela la servicii externalizate.

Lumea in care traim se schimba intr-un ritm alert, este intr-o evolutie rapida. Informatia circula prin canale de comunicare prezente doar de catva ani in Romania. Urmand acelasi ritm al schimbarii, industria publicitatii face un transfer de putere de la canalele clasice de comunicare (televiziune, presa, publicatii) catre noii detinatori ai ‘’audientelor’’ cum sunt retelele sociale: Facebook, Tweeter, Linkedin, bloguri sau forumuri.

Din necesitatea prezentei brandurilor pe noile canale de comunicare am dezvoltat structura pentru a oferi pe piata servicii precum: marketing prin retelele sociale (SMM); optimizarea pe motoarele de cautare (SEO) si tot ce tine de prezenta unui brand pe internet.

Multe branduri se confrunta cu o problema de implementare atunci cand strategia este facuta de catre o companie (o agentie de branding)  iar in ceea ce priveste implementarea sunt nevoiti sa apeleze la o agentie de productie sau la una de PR.

Brand to web inseamna ca nu vor mai exista probleme de comunicare intre creatorii brandului si cei care il implementeaza. Procesul brand to web presupune realizarea de catre o singura entitate a tuturor aspectelor ce tin de strategia de brand, identitate, site-ul web, prezenta pe canalele sociale sau implementarea de campanii.

La Brandis avem intreaga echipa de profesionisti si dotarile necesare implementarii proiectelor brand to web sub acelasi acoperis. Astfel avem avantajul comunicarii instante intre echipa care se ocupa de crearea brandului si cea care lucreaza la implementarea lui, fie ca este vorba de un site web, o campanie online sau una clasica.

Avantajul agentiei de branding si web Brandis fata de o agentie full service este acela de a avea intreaga echipa sub acelasi acoperis si de a nu apela la servicii externalizate. Tinem sub control intregul brand dar si costurile ce tin de crearea si implementarea lui.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brandis-agentie-de-branding-si-web/brandis-agentie-de-branding-si-web-a-implementat-sistemul-brand-to-web