Branduct

Definitie Branduct

(Swiners, 1979) marca (de produs) care, datorita originalitatii atributelor sale, a devenit indisociabila de produsul generic pe care il desemneaza. Exemplu: Adidas, BiC, Lego, Xerox s.a. V. marca generica, nume generic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Branduct? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Branduct.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Branduct. Definitiile termenilor despre Branduct cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Branduct, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Branduct.