Lansarea Celebrity by Flaros, o prezentare de moda inedita in Club Pacha

BUCURESTI - 29 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Flaros, una dintre cele mai mari fabrici din Romania de incaltaminte si accesorii isi va face lansarea joi, 30 octombrie, in Club Pacha. Pentru acest proiect Flaros a colaborat cu designerii Ybo Vaas si YVS Studio pentru incaltaminte si accesorii, vestimentatia fiind oferita de Geanina Punkosti.
Invitatul special Flaros este Dana Savuica care va prezenta o linie de accesorii.

Bucuresti, 30 octombrie , orele 20.00, Club Pacha
Flaros, una dintre cele mai mari fabrici din Romania de incaltaminte si accesorii isi va face lansarea joi, 30 octombrie,in Club Pacha. Pentru acest proiect Flaros a colaborat cu designerii Ybo Vaas si YVS Studio pentru incaltaminte si accesorii, vestimentatia fiind oferita de Geanina Punkosti.

Flaros si-a inceput activitatea in anii ’20 adresandu-se in principal exportului in sistem de lohn catre pietele din Europa : Olanda, Franta, Anglia, Germania, Spania, Belgia, Italia, Statele Unite, Africa si orinetul Mijlociu. Clientii Flaros sunt unele dintre cele mai branduri din lume cum ar fi: Clarks, Next, Mark and Spencer, GANT, BaseLondon, Monterosa

Prin aceasta lansare, Flaros vrea sa isi marcheze prezenta pe piata din Romania unde intentioneaza sa isi recastige pozitia prin calitate si design.

Tot in acest context,actionariatul Clubului Pacha,va anunta in premiera conceptul si denumirea noului club ce va inlocui actualul club .

Incepand cu orele 20.00, va avea loc conferinta de presa care va fi urmata de un cocktail in Lounge-ul clubului. Evenimentul va continua prin prezentarea de moda, concertul Alb si Negru si alte momente speciale, finalizate printr-o petrecere pana in zori.

Partenerii evenimentului sunt: Filden Group, SIF Oltenia, Sano Land, Lex-Consult, Vinexpert si Const Trandafir.

Evenimentul este organizat de Brave Business Solutions, agentie de PR si organizari de evenimente.

Despre Brave Business Solutions

Alexandra Dragomiroiu
PR & Events Coordinator
office@brave-solutions.ro