Break Bumpers

Definitie Break Bumpers

Termen asociat in mod normal cu activitatea de sposorizare, prin care sponsorul programului detine un scurt moment de identificare sau “billboard”, adeseori doar 10 secunde, imediat sau inainte de o pauza publicitara. Alternativ, aceste scurte prezentari sunt favorizate de companiile TV in cadrul promo-urilor, in special in timpul emisiunilor importante sau in ore de maxima audienta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Break Bumpers? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Break Bumpers.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Break Bumpers. Definitiile termenilor despre Break Bumpers cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Break Bumpers, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Break Bumpers.