Brinkmanship

Definitie Brinkmanship

Termen folosit in negocierile in care o parte impinge foarte tare limita pretului, termenilor, conditiilor etc, si refuza sa ajunga la un compromis cea de-a doua parte trebuie sa tina seama ca impingerea limitelor poate sa o aduca in situatia de pierdere a afacerii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brinkmanship? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brinkmanship.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brinkmanship. Definitiile termenilor despre Brinkmanship cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brinkmanship, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brinkmanship.