Broker

Definitie Broker

Intermediar in domeniul comercializarii marfurilor (un posibil sinonim pentru agent). Brokerul nu are drept de proprietate asupra marfurilor, nu detine marfuri in stoc, nu isi asuma riscuri si nu este implicat in procesul de finantare. Functia principala pe care o are este punerea in contact a cumparatorului cu vanzatorul si oferirea de sprijin in cursul negocierii. Primeste un comision din partea partii care l-a angajat, in functie de valoarea contractelor incheiate (brokerii sunt prezenti, indeosebi, in industria alimentara).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Broker? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Broker.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Broker. Definitiile termenilor despre Broker cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Broker, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Broker.