Brosura publicitara

Definitie Brosura publicitara

Suport publi-promotional tiparit, deseori cu o conotatie de prestigiu, cuprinzand opt sau mai multe pagini, destinat prezentarii institutionale, a produselor si serviciilor unei firme, cu prilejul unor actiuni promotionale. Intr-o operatiune de mailing, suport destinat prezentarii ofertei firmei (cuprinzand text, ilustratie etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brosura publicitara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brosura publicitara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brosura publicitara. Definitiile termenilor despre Brosura publicitara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brosura publicitara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brosura publicitara.