Autovehicule MAN - acum accesibile prin Raiffeisen Leasing

BUCURESTI - 19 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 19 Septembrie 2005 – MAN Romania, divizia de autovehicule comerciale a Automobile Bavaria, si Raiffeisen Leasing au semnat de curand un protocol de colaborare in vederea comercializarii in sistem leasing a autoutilitarelor din portofoliul importatorului german.

Acordul semnat intre MAN Romania si Raiffeisen Leasing vine in intampinarea intreprinzatorilor, pentru care achizitionarea unui autocamion MAN sau a unui autocar Neoplan devine astfel mai accesibila. In plus, protocolul prevede acordarea de credite pentru distribuitorii MAN din intreaga tara, sprijinindu-i pe acestia in procurarea autovehiculelor comericale care urmeaza sa fie expuse in show-room-uri.

Autovehicule MAN - acum accesibile prin Raiffeisen Leasing

“Colaborarea dintre MAN Romania si Raiffeisen Leasing s-a materializat din dorinta de a oferi valoare adaugata clientilor nostri printr-un serviciu de leasing performant si foarte prompt. Profesionalismul Raiffeisen Leasing repezinta in acest sens o garantie pentru noi”, a declarat Dr. Dieter Grube, Director de Vanzari la MAN Romania cu aceasta ocazie.

Acordul, valabil pana la sfarsitul anului 2006, prevede o evaluare rapida a dosarului de leasing, intre 3 si 14 zile lucratoare, in functie de creditul solicitat si posibilitatea personalizarii ofertei de leasing in functie de nevoile clientului, de profilul acestuia sau de valoarea contractului de achizitionare.

Despre BtB Advertising

Grupul de vehicule comerciale MAN, cu sediul central in München, este unul dintre liderii internationali pe piata producatorilor de autovehicule comerciale. In anul 2004 profiturile obtinute au depasit 7,4 miliarde Euro, mai mult cu 139 de milioane fata de anul precedent, insumand 63.300 de camioane si 6.100 de autobuze vandute in intreaga lume.

In Romania, grupul MAN este reprezentat de Automobile Bavaria – importator oficial al marcilor BMW si Mini Cooper, cu un portofoliu complet de autoutilitare: capete de tractor, camioane, basculante, dube de tip furgon, dube frigorifice, autobuze de oras si autocare.

Reteaua de distributie MAN cuprinde majoritatea oraselor mari din Romania: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara.

Raiffeisen Leasing, membra a grupului financiar austriac Raiffeisen, este prezenta in Romania din iulie 2002 si ocupa la momentul de fata o pozitie de top in sistemul de leasing romanesc. Oferta de leasing cuprinde intreaga gama de produse, de la autovehicule, la echipamente si leasing imobiliar, precum si finantari pentru proiecte complexe. Pe segmentul de piata vehicule comerciale, camioane si remorci, Raiffeisen Leasing este recunoscuta ca finantatorul cu cea mai vasta experienta. Prin reteaua sa teritoriala compania este aproape de clientii din toata tara – Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu Mures. Din august 2004, Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing Bancar care numara in prezent un total de 10 societati de leasing reprezentand grupuri financiar bancare de renume si cu reprezentare internationala.

Alina Zin
Responsabil Marketing
MAN Romania
T: 021-233.23.23