Al doilea cititor roman pe coperta Men’s Health

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

13980-mens-health.jpg

Dupa Oltin Hurezeanu, Adrian Suciu este al doilea cititor care apare pe coperta editiei romanesti a revistei Men’s Health. Antrenor de inot, Adrian Suciu intruchipeaza perfect spiritul Men’s Health, fiind unul dintre finalistii concursului „Barbatul Men’s Health 2006”

Men’s Health de mai vine cu articole care mai de care mai interesante. Citeste in acest numar, la rubrica “Sfat de barbat” un articol cu “omul momentului”, Cosmin Olaroiu, omul care a adus Steaua in pragul finalei de cupa UEFA.

Pe langa Cosmin si succesul STEAUA, afla de ce sunt romanii “cei mai potenti barbati din lume” si care ar fi problemele lor sexuale, dintr-o importanta cercetare in domeniu, realizata de compania “pastilutei albastrei”.

Pastiluta albastra ar putea fi evitata de multi barbati daca citesc articolul din Men’s Health de mai: Cum se activeaza testosteronul “hormonul cuceritorilor” pentru maxima actiune.

Dupa atata actiune, trecem si la lucruri mai cool: tatuajele de vedeta pe care le poate avea oricine cu conditia sa fie deschisi la minte si gata de noi provocari.

De sezon: citeste meniuri de vara, sanatoase, cu putine calorii si grasimi, atat de controversatele gratare la iarba vede. Si daca iubita nu e chiar genul de gratare, o poti seduce cu un stil vestimentar adaptat personalitatii ei. Men’s Health te invata cum sa o arunci la picioarele tale imbracandu-te pe gustul ei: afla-I preferintele si exploateaza-I slabiciunile.

Gratare, seductie, tatuaje…astea sunt usor de pus in practica. Ce-i mai greu de realizat, pectoralii de inotator, sunt acum la indemana oricui. Afla din MH de mai cum sa arati ca tipul de pe coperta, Adrian, care este instructor de inot.

Despre Burda Romania

Ti-am trezit interesul? Atunci tine minte ca din 27 aprilie 2006 revista Men’s Health nr 5 te asteapta la toate chioscurile de vanzare a presei.
Simona Tanase
simona.tanase@burda.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/al-doilea-cititor-roman-pe-coperta-mens-health