PLACINTE – de la sarat, la dulce

BUCURESTI - 24 iunie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Revista Practic in bucatarie aduce in aceasta vara, pentru orice bucatarie care se respecta, o carte de bucate incantatoare: “PLACINTE – de la sarat, la dulce”! Cele mai alese retete de placinte, toate gatite inainte de a fi publicate in bucataria practica, sunt acum stranse in cea mai noua carte de bucatate de la Practic in bucatarie.

Placinte - de la sarat, la dulce

La placinte, inainte!!!

Bine crescuta, bine rumenita, infoiata, crocanta, moale, subtire, fina, cu o foaie sau mai multe, insiropata sau uscata, coapta sau prajita, cu branza dulce sau sarata, plus mirodenii, cu legume sau verdeturi, cu fructe moi sau uscate, cu dulceata sau gem, cu rahat, nuca, mac sau stafide, cu carne sau cu peste, cu dovleac sau cu crema de vanilie, cu mere sau cirese, cu ravas profectic sau nu, mare sau mica, acrisoara sau picanta, desert, gustare sau aperitiv, facuta in casa sau la patiserie, la ocazii mari sau in zilele obisnuite, servita la mese in familie sau mancata ca o mica placere vinovata, in fel si chip, de peste veacuri si pana azi, placinta are un loc in inima si stomacul oricarui om de pe planeta. Nu exista cultura stiuta fara bucata ei de placinta.

Asa ca luati, gustati, savurati si bucurati-va!

Varietatea si savoarea placintei merita rang de vornic in bucataria noastra.

“PLACINTE – de la sarat, la dulce” poate fi cumparata de la orice punct de difuzare a presei din toata tara.

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Taguri: bucatarieparcticsarat
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/placinte-de-la-sarat-la-dulce