PRACTIC IN BUCATARIE - CEA MAI CITITA PUBLICATIE DIN ROMANIA!

BUCURESTI - 15 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Noile cifre ale Studiului National de Audienta (SNA) releva faptul ca in perioada 02 Mai 2011 - 22 Ianuarie 2012 Practic in bucatarie a fost cea mai citita publicatie din Romania!
Cu un numar de 896.000 cititori / editie, Practic in bucatarie ramane cea mai indragita publicatie din Romania.

PRACTIC IN BUCATARIE

PRACTIC IN BUCATARIE

 Este un rezultat extraordinar ca revista PRACTIC IN BUCATARIE depaseste ca audienta chiar si cele mai citite cotidiane din Romania. Este o raritate in lumea media de oriunde. Suntem foarte bucurosi ca le-am demonstrat cititorilor nostri ca au motive sa ne ramana fideli. Vom mentine gradul de profesionalism cu care sunt editate revistele noastre, subiectele interesante, tonul prietenesc si apropiat cu care sunt scrise.  

Sandrin Apostoloiu - Director General Burda Romania

Nu este pentru prima data cand Practic in bucatarie depaseste ca audienta orice cotidian national. Din cele mai noi date primite de la Studiul National de Audienta se observa cum Practic in Bucatarie reuseste sa se plaseze pe primul loc cu peste 200.000 de cititori / editie fata de urmatoarea clasata ClickTV.

Si restul de date de la SNA au toate motivele sa ne incante: toate titlurile editate de BURDA au audienta asteptata intr-un an greu incercat, in special in presa scrisa. Per total, titlurile tiparite de Burda Romania si auditate SNA sunt citite de peste 2.800.000 de romani!

Dupa 12 ani de existenta pe piata, Practic in Bucatarie – prin calitate, experienta, profesionalism – reuseste sa se mentina in topul publicatiilor din Romania. Cu o medie de 896.000 de cititori / editie, Practic in Bucatarie isi adjudeca locul intai in topul publicatiilor din Romania.Ceea ce singularizeaza si detine cheia succesului de piata al revistei Practic in bucatarie, este faptul ca cititorii revistei constituie mare parte din echipa redactionala; revista este interactiva, retetele si sfaturile publicate fiind trimise de oameni din toate regiunile tarii. Cititorii trimit retetele, iar redactia le probeaza in buna parte, oferind inapoi, in revista, o imagine profesionista a retetei primite. Gandurile, sfaturile si retetele celor ce ne citesc, cu sau fara imagini, sunt mixul de succes al revistei Practic in bucatarie. Un concept unic, care rezista pe piata romaneasca de peste 12 ani.

Structura revistei are retete de sezon, retete pentru un copil sanatos, ABC practic, retete din tinuturile romanesti, diete, retete din lumea toata, reportaje, retete pentru vin sau bere, retete pentru duminica familiei.

Multumim cititorilor nostri pentru ca, impreuna, suntem cei mai buni!

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.