Premiile IOANA si Sensiblu vor fi decernate la Bucuresti!

BUCURESTI - 8 decembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Revista IOANA a decernat alaturi de partenerul sau Sensiblu, premii in 8 orase ale tarii, in tot anul 2006. Cele mai implicate si active doamne din Focsani, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara,Constanta, Craiova ,Galati si Brasov au fost rasplatite pentru contributia lor la viata sociala, politica si economica a orasului lor. Galele de decernare a premiilor de excelenta au fost evenimente sociale de anvergura pentru toate orasele vizitate. A venit momentul sa incheiem aceasta caravana cu un eveniment de exceptie: Gala Premiilor IOANA si SENSIBLU in Bucuresti!

Bucuresteni, lumea apartine femeilor! Va vom demonstra acest lucru miercuri, 13 decembrie, la ora 11.00, la Sala Bizantina din cadrul Muzeului Cercului Militar National cand revista IOANA si Sensiblu decerneaza premiile de excelenta pentru cele mai de succes bucurestence.

Vom alege castigatoarele pe domenii de activitate, doamnele care au excelat de-a lungul timpului in munca lor din: Politica, Medicina, Activitati Educationale, Sport, Fashion, Arta/Cultura, Mass-Media, Afaceri si Apararea Drepturilor femeilor. Numeroase personalitati din toate sferele, de la politic la moda, vor fi prezente la eveniment.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi miercuri, 13 decembrie 2006, la ora 11.00 la Sala Bizantina din cadrul Muzeului Cercului Militar National.

Despre Burda Romania

Burda Romania este unul dintre cele mai mari trusturi de presa din Romania. Companie germana de traditie, Burda este prezenta in majoritatea tarilor europene. In Romania tipareste in prezent 19 periodice, printre care liderii de audienta: Practic in Bucatarie, Ioana, Casa Lux si Cool Girl.
Simona Tanase
simona.tanase@burda.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/premiile-ioana-si-sensiblu-vor-fi-decernate-la-bucuresti