Week-end-ul e mai relaxant cu revistele Burda Romania

BUCURESTI - 11 februarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Week-end-ul acesta citeste revistele Ioana, Locuinta mea, Casa de vacanta si afla ce-ti rezerva astrele din noul numar al revistei Horoscop.

Week-end-ul e mai relaxant cu revistele Burda Romania

Revista Ioana iti vorbeste despre dragoste: “Dragostea, ah, dragostea! Au preaslavit-o poetii, au cantat-o trubadurii si au analizat-o filosofii. Te loveste din senin, te ameteste, te face sa nu mai stii nici cum te cheama si uneori fuge cand te astepti mai putin. N-o poti prinde, n-o poti inlantui si, cu atat mai mult, n-o poti cumpara. Dragostea poate muta muntii din loc, poate declansa razboaie si, in general, poate face cam orice pofteste ea. Prin urmare, cu dragostea nu te pui. Asa ca haideti s-o primim cum se cuvine luna aceasta si sa o celebram in fiecare zi. La urma urmei nu-i chiar ata de greu sa fim dragute cu parteneii nostri, sa ne aranjam un pic si... sa ne lasam surprinse de ei cu vreo mica atentie.” – Mara Wagner – redactor-sef Ioana.

Solutii pentru ca toate zilele sa fie si mai frumoase gasesti in noul numar al revistei Ioana. De la vacante de vis in Maldive la coafuri care intineresc sau la noile tendinte in lenjeria sexy speciala pentru ziua indragostitilor, la delicioasele prajiturele si, nu in ultimul rand, la jeansii care nu vor mai avea secrete pentru tine!

Citeste Ioana! Te indragostesti de ideile ei!

Locuinta mea te pregateste de prospetimea primaverii. Este momentul sa decorezi, sa iti reamenajezi caminul! Nu uita de sfatul nostru din aceasta luna: florile dau tonul amenajarii! Paginile de Do-It-Yourself sunt rezervate in acest numar renovarii casei tale!

Citeste Locuinta mea – revista care pune in valoare locuinta ta!

Luna lui Martisor ne gaseste plini de verva si idei dintre cele mai frumoase si originale. Iti vorbim despre case, amenajari, locuiri de vacanta, investitii inteligente. Nu rata articolele editiei de martie a revistei Casa de Vacanta!

Te intereseaza un decor rustic, dar nobil, pentru casa ta? Inspira-te din cadrele fotografiate de noi la Miclosoara si afla povestea unei vechi case de servitori, acum gazda pentru diplomati straini.

Vei fi surprins sa vezi cat de mult s-a schimbat zona Gura Humorului. Am fost la manastire dar si in jurul orasului unde se investeste masiv in turism.

O casa cu toate utilitatile dar lipsita de facturi de plata? Da, este posibil! Ne-au convins de asta englezii care au realizat un proiect-pilot din care poti invata multe.

Citeste Casa de Vacanta – revista pentru casa si vacanta ta!

Oana Andoni te indeamna la optimism de pe coperta revistei Horoscop. Calendarul lunar, Sensul viselor, Astro frumusete alaturi de sfaturi si sugestii pentru ordine in casa si ordine in ganduri te asteapta sa le descoperi in noul numar al revistei Horoscop. In plus, ca in fiecare numar, astrologul Mariana Cojocaru, raspunde scrisorilor cititorilor.

Citeste in Revista Horoscop previziunile astrale ale perioadei 20 februarie – 20 martie si afla totul despre Zodia Pestilor!

Despre Burda Romania

Istoria companiei BURDA incepe acum peste 100 de ani, ca o afacere de familie specializata pe tiparituri. Hubert Burda Media a ajuns sa fie o companie de top europeana, prezenta in mai multe domenii, de la editare de publicatii de succes, pana la productii radio si tv, webhosting, marketing direct. Primul lucru la care oricine din Europa se gandeste cand aude cuvantul BURDA este revista de moda, biblia de fashion a unor intregi generatii de femei. Aenne Burda este cea care a lansat revista si care a transformat-o intr-un simbol al bunului gust. Astazi Burda inseamna mult mai mult decat o singura revista de moda, tipareste peste 260 de publicatii peste tot in Europa, are peste 7.000 de angajati si este intr-o continua expansiune, in special axata pe tarile din Europa De Est, pe editarea online si pe marketing direct.

In Romania, compania tipareste 20 de titluri periodice, cu un succes extraordinar. Peste 2.000.000 de cititori unici, adica un procent de peste 23% din populatia care participa la universul studiului national de audienta*, sunt doar doua dintre valorile care ne situeaza in fruntea clasamentului, confirmand faptul ca Burda editeaza cele mai indragite si cele mai citite publicatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/week-end-ul-e-mai-relaxant-cu-revistele-burda-romania