Bursadeprint.ro: 365 de zile de eficienta

BUCURESTI - 2 august 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In decursul a numai un an de zile Bursadeprint.ro a reusit sa devina un instrument de marketing direct extrem de util pentru aproximativ 600 de utilizatori care folosesc serviciile sale in mod constant. Din valoarea totala de oferte lansate, peste 15% din proiecte au fost adjudecate, reprezentand o rata pozitiva de raspuns in cadrul pietei de profil. Aceasta demonstreaza eficienta sa in anticiparea nevoilor unui domeniu complex, aflat mereu in proces de schimbare.

Cele trei categorii cuprinse in cadrul Bursadeprint.ro – tiparituri, grafica/fotografie, obiecte promotionale - reprezinta nevoi concrete si permanente pentru orice companie, indiferent de stadiul de existenta a acesteia, de aceea le invitam sa profite de avantajele pe care site-ul nostru le ofera.
Lansata ca o solutie care sa intampine cerintele unei piete active si in permanenta miscare, Bursadeprint.ro a reusit sa creeze un spatiu in care nevoile beneficiarilor sunt rezolvate eficient prin oferte personalizate, reunind in acest mod trei avantaje esentiale pentru o dinamica pozitiva: rapiditate, calitate si flexibilitate.
Avand in medie 35 de proiecte active pe saptamana Bursadeprint.ro permite furnizorilor un contact permanent cu noi cereri de oferta si implicit cu noi potentiali clienti. De asemenea este un instrument util pentru identificarea cerintelor pietei ce poate ajuta la dezvoltarea si adaptarea propriilor servicii.
In aceasta perioada s-a incercat in permanenta identificarea asteptarilor membrilor sai si optimizarea serviciilor in functie de necesitatile atat ale beneficiarilor cat si ale furnizorilor. Evolutia Bursadeprint.ro va urmari in continuare acest proces de comunicare bidirectional in incercarea de a perfectiona serviciile sale.

Despre Bursa de Print

Bursadeprint.ro este un produs Palette Advertising si Webvertise a carui misiune principala este facilitarea contactului dintre cerere si oferta si pozitionarea procesului de vanzare la un nivel superior.
info@bursadeprint.ro
021.411.80.74
www.bursadeprint.ro

info@bursadeprint.ro