Poze Bursa

 • Bursa De Reclama - Partener Certificat Google

  Poza: Bursa de Reclama devine Partener Certificat Google AdWords

 • Bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge

  Poza: Castiga o bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge!

 • Bursa Romana de Afaceri te invita la Bucharest Business Party & Networking

  Poza: Bursa Romana de Afaceri te invita la Bucharest Business Party & Networking

 • .

  Poza: Transilvania Broker de Asigurare S.A. anunţă intenţia de a se lista pe Bursa de Valori Bucureşti

 • Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

  Poza: Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

 • Targul Bursa Binelui

  Poza: Targul Bursa Binelui

 • TRAINING GRATUIT

  Poza: TRAINING GRATUIT "CUM SA TRANZACTIONAM PE BURSA"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bursa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bursa. Pozele pe tema bursa cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bursa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bursa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bursa.