Burst Campaign

Definitie Burst Campaign

Activitate de publicitate concentrata pe obtinerea unei expuneri mari pe o perioada limitata, de obicei planificata in functie de nevoile sezoniere ale produsului. Opusul unei campanii drip(vezi: Drip Campaign, Continuity, Flight, Laydown, Pulsing, Strike Rate).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Burst Campaign? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Burst Campaign.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Burst Campaign. Definitiile termenilor despre Burst Campaign cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Burst Campaign, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Burst Campaign.