Business Analysis

Definitie Business Analysis

Stadiu in procesele de dezvoltare ale produsului in care informatia obtinuta in cercetare, in dezvoltarea conceptului, in testare si in stadiile de planificare de marketing este folosita pentru a acoperi costurile de productie si pentru a recupera investitia. Vezi New Product Development (devzlotarea noului produs).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Business Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Business Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Business Analysis. Definitiile termenilor despre Business Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Business Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Business Analysis.