Concurenta acerba pentru un loc in ABM Community - peste 2500 de aplicanti

BUCURESTI - 9 martie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Business Organization for Students (BOS) a incheiat selectia pentru ABM Community II, luni, 6 martie. Aplicatiile trimise pe www.abm.ro, in intervalul a 10 zile, au depasit numarul de 2500. Programul isi propune sa ofere studentilor o altfel de educatie prin contact direct cu realitatile pietei. Numarul de locuri disponibile a fost de 35 pentru fiecare comunitate, studentii putand opta pentru Advertising, Business sau Marketing Community in functie de domeniul de interes.

Concurenta acerba pentru un loc in  ABM Community - peste 2500 de aplicanti

Inscrierile pentru ABM Community au presupus completarea unui formular complex online cu intrebari deschise si 10 intrebari grila. Pentru dezvoltarea portalului www.abm.ro s-a folosit o solutie Euroweb – internet for business. Scopul BOS a fost acela de a selecta cei mai buni studenti, nu atat prin rezultatele deosebite obtinute in facultate, cat prin solutiile propuse la studiile de caz si nivelul de informare in domeniul ales.
“ Studentii obisnuiesc sa spuna ca facultatea nu le ofera decat teorie, iar firmele se plang ca studentii nu au experienta necesara. Acesta este principalul motiv pentru care BOS a hotarat sa dezvolte programul ABM Community. Am ales sa mediem relatia student-companie prin intermediul internetului-www.abm.ro, deoarece 90% din utilizatorii de internet au intre 18 si 25 de ani. Prin ABM Community firmele au posibilitatea de a investi in educarea fortei de munca de maine, iar studentii pot invata din experienta practica a profesionistilor in domeniu.” a declarat George Samoila – Presedinte BOS
Directorii de creatie, Liderii propriilor afaceri, Marcom Managerii, Brand Managerii, vor fi profesori in cadrul Advertising, Business si Marketing School. De asemenea, cei selectati vor avea misiunea de a dezvolta portalul www.abm.ro – primul portal de resurse creat de studenti pentru studenti. Portalul are si o sectiune de prezentare a companiilor si a job-urilor oferite (Jobs ABM), cu scopul declarat de a da o solutie la nevoile studentilor de informare si angajare.
ABM Community – anul I a insemnat in cifre: 10 zile de conferinte, 14 zile de seminarii, peste 800 de studenti participanti la conferintele Advertising&Marketing Days si Business Days, 32 de speakeri, 6 companii partenere.

Despre Business Organisation for Students

Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non - profit, educationala, condusa in intregime de studenti. Partenerii BOS sunt: Cabinetul Calin Tatomir, Binder Gruppe, Interamerican, Allied Telesyn, Marsh, Radiocomunicatii S.A., Euroweb, Kinecto Permission Marketing, Neogen.

Alina Blaga - PR Manager
Business Organization for Students
alina.blaga@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/business-organisation-for-students/concurenta-acerba-pentru-un-loc-in-abm-community-peste-2500-de-aplicanti