Business Plan

Definitie Business Plan

Un raport despre constituirea unei companii, continand definitia misiunii pe care compania si-o asuma, oportunitatile identificate, obiectivele, strategiile si planurile de actiune, masuri de control si evaluare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Business Plan? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Business Plan.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Business Plan. Definitiile termenilor despre Business Plan cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Business Plan, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Business Plan.