Business Portfolio Analysis Matrix

Definitie Business Portfolio Analysis Matrix

Instrument folosit in analiza afacerii ca mijloc de clasificare a produselor firmei sau a unitatilor sale cu scopuri de planificare strategice. Vezi Boston Consulting Group Portfolio Analysis Matrix (matricea de analiza a portofoilului a grupului de consultanta Boston) General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid (grila de planificare a portofoliului de planificare strategica apartinand lui General Electric).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Business Portfolio Analysis Matrix? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Business Portfolio Analysis Matrix.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Business Portfolio Analysis Matrix. Definitiile termenilor despre Business Portfolio Analysis Matrix cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Business Portfolio Analysis Matrix, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Business Portfolio Analysis Matrix.