Expozitia PIATA TRADE EXPO SHOW: Cum sa castigi mai mult cu magazinul tau?

BUCURESTI - 24 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Revista Piata organizeaza la Bucuresti a treia editie a expozitiei Piata Trade Expo Show, destinata comerciantilor traditionali si retelelor comerciale locale, fiind singura expozitie de solutii pentru cresterea profitului in comertul cu bunuri de larg consum.

In cadrul magazinului amenajat la Piata Trade Expo Show partenerii expozanti prezinta vizitatorilor propriile solutii de eficientizare a spatiului de vanzare, de optimizare a sortimentatiei - solutii care vin ca raspunsuri la unele din intrebarile comerciantilor traditionali:

CE SI CUM ASEZAM IN RAFT ?
CUM FOLOSIM MAI EFICIENT SPATIUL DE VANZARE ?
CUM REDUCEM COSTURILE DE OPERARE ALE MAGAZINULUI ?
CUM MAJORAM PROFITUL ?

Aceste solutii sunt prezentate de sefi ai departamentelor de Trade Marketing din 16 mari companii furnizoare de bunuri de larg consum, care acopera un spectru foarte larg de categorii de produse.

De asemenea, participantii la expozitie vor avea ocazia de a discuta cu expozantii – atat in cadrul magazinului, cat si la standurile individuale ale partenerilor expozanti, detalii despre ofertele lor si modul de lucru si de a participa la prezentari sustinute de companii care deservesc industria FMCG.

Dat fiind caracterul sau practic si interactiv, seminarul se adreseaza in special administratorilor, sefilor de magazine, responsabililor cu achizitiile de produse si cu mercantizarea.

La Piata Trade Expo Show vor participa unele dintre cele mai importante companii de bunuri de larg consum: Agricola Bacau, Bella, Bochemie, Bunge, Coca Cola, Covalact, Dobrogea, Dole, HLC, Metro Cash&Carry, Muller, Nordic, Scandia Sibiu, Sintezis, Tnuva, Ursus. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Europa FM, Camera de Comert si Industrie Bucuresti, Good Food, Afterhours, Ziare.ro si Calendarevenimente.ro.

Expozitia Piata Trade Expo Show este deschisa in ziua de 28 septembrie 2010, la World Trade Plaza Bucuresti (langa Hotel Pullman, fost Sofitel), incepand cu ora 9. Participarea la acest eveniment este gratuita, dar in limita locurilor disponibile. Rezervarile pot fi facute la telefon 0735.011.295 sau e-mail georgiana.harasemciuc@bpgroup.ro

Despre Business Publishing Group

Revista Piata – revista bunurilor de larg consum, ofera o perspectiva completa asupra pietei de FMCG din Romania.
Revista Piata este o publicatie a Business Publishing Group, care mai editeaza publicatiile Food&Bar Magazine – revista dedicata sectorului HoReCa, Pharma Business – revista de management medical si farmaceutic si Modern Buyer – revista achizitorilor din Horeca si Retail.
Georgiana Harasemciuc
0735.011.295
georgiana.harasemciuc@bpgroup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/business-publishing-group/expozitia-piata-trade-expo-show-cum-sa-castigi-mai-mult-cu-magazinul-tau