Business to Business (B2B)

Definitie Business to Business (B2B)

Vanzarea produsului pentru a servi unor alte necesitati decat cele de consum personal. Cumparatorul poate fi o fabrica, un mediator de vanzari, un corp guvernamental, o institutie non-profit, sau orice alta organizatie care nu se identifica la nivelul unui consumator individual.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Business to Business (B2B)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Business to Business (B2B).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Business to Business (B2B). Definitiile termenilor despre Business to Business (B2B) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Business to Business (B2B), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Business to Business (B2B).