Business to Consumer (B2C)

Definitie Business to Consumer (B2C)

Vanzarea pentru consum personal. Cumparatoul poate fi un individ, o familie sau un alt grup, care cumpara pentru a folosi produsul pentru nevoi personale sau pentru folosirea lui de catre un alt individ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Business to Consumer (B2C)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Business to Consumer (B2C).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Business to Consumer (B2C). Definitiile termenilor despre Business to Consumer (B2C) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Business to Consumer (B2C), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Business to Consumer (B2C).