ARENELE CARIEREI – targul care-ti dezvaluie cariera in domeniul farmaceutic

BUCURESTI - 20 octombrie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

Arenele Carierei este primul targ de cariera pentru tinerii profesionisti care au ajuns la acel moment în viata lor cand cauta mai mult decat un job de inceput. Targul acopera cele mai dinamice domenii de pe piata: FMCG, banci, farmaceutice, constructii. Dintre acestea, domeniul farmaceutic va aduce unele dintre cele mai provocatoare oferte din partea companiilor participante.

Miercuri 26 si joi 27 octombrie 2005 va avea loc la Sala Palatului Arenele Carierei, care va aduna 45 de companii de renume in prezentări, standuri, seminarii şi oferte de aproximativ 400 de posturi.

Arenele Carierei este primul targ de cariera pentru tinerii profesionisti care au ajuns la acel moment in viata lor cand cauta mai mult decat un job de inceput, aspirand la un post în cadrul unui angajator de renume. De aceea are si deviza “Mai mult decat un job. O CARIERA!”.

Sase dintre cele mai mari firme din domeniul farmaceutic vin sa ofere joburi si prezentari pentru tineri dornici de a isi dezvolta o cariera in acest domeniu.

Pfizer, ROCHE, Ozone Laboratories, Terapia, Sicomed, Fildas Trading cauta reprezentanti medicali, business developer, manager de produs, farmacist, asistent marketing etc.

In afara standului de prezentare, Joi, 27.10.2005, ora 10.00, Sala Palatului, ROCHE va sustine prezentarea "Inovam in sanatate si investim in cariere".

Inscrieri, detalii despre participanti, posturile disponibile precum si programul evenimentului sunt disponibile la www.ecareer.ro

Despre BusinessIQ

BusinessIQ

office@businessiq.ro