Portalul de cursuri www.vreaucurs.ro a fost relansat

BUCURESTI - 19 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, IT&C, Media / Publicitate

Portalul vreaucurs.ro , destinat promovarii de cursuri si traininguri in mediul online a fost relansat intr-un format imbunatatit, menit sa usureze cautarea celor interesati de dezvoltare personala sau profesionala.

Portalul de cursuri www.vreaucurs.ro a fost relansat

Portalul se adreseaza atat clientilor ce cauta cursuri, cat si companiilor care organizeaza astfel de cursuri si traininguri si care doresc sa le promoveze cu costuri minime.

Noul format vine in intampinarea celor interesati, cu o grafica noua si optiuni de cautare eficientizate. In plus, pe acelasi portal se pot accesa articole de specialitate, ce sunt actualizate permanent. Astfel utilizatorii portalului au la dispozitie resursele necesare pentru a alege cursul potrivit, fie in clasa, la distanta sau online.

Firmele ce doresc sa-si promoveze cursurile pe care le organizeaza le pot introduce gratuit, fara limita de numar. Totusi, cei care doresc o vizibilitate crescuta au acces la o oferta de pachete de promovare in cadrul siteului, precum si in paginile portalului de pe retelele sociale.

La momentul actual oferta disponibila pe www.vreaucurs.ro numara peste 1000 cursuri inscrise de 230 companii organizatoare.  Acestea pot fi contactate direct din site, fara a accesa alte pagini.

VreauCurs.ro este portalul de cursuri care te ajuta sa gasesti cursul dorit in orasul tau, online sau la distanta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/busuioc-daniel-constantin/portalul-de-cursuri-www-vreaucurs-ro-a-fost-relansat