Buy-back

Definitie Buy-back

Tehnica folosita in comertul international, constand in furnizarea de catre o firma - importatoare a unor echipamente tehnice -, in contrapartida, a unor produse fabricate cu ajutorul acestor mijloace de productie inreprinderii din tara exportatoare (care are astfel posibilitatea sa patrunda direct pe o piata externa).In promovarea vanzarilor, angajament al vanzatorului de a rascumpara un produs de consum durabil achizitionat de cumparator, la nivelul pretului de achizitie efectiv, dupa o perioada de timp (in general lunga, prestabilita). Exemplu: rambursarea pretului platit de cumparatorul unui televizor, dupa 10 ani, in baza certificatului de rambursare acordat de fabricant (si a bonului de participare, a copiei facturii etc.). V. oferta rambursabila.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buy-back? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buy-back.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buy-back. Definitiile termenilor despre Buy-back cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buy-back, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buy-back.