Buyer Action Theory

Definitie Buyer Action Theory

Un punct de vedere traditional care sustine ca actul de cumparare se petrece in urma parcurgerii unor stari mentale induse de un agent de vanzari. Vezi conceptul AIDA, Buyer Resolution Theory (teoria rezolutiei cumparatorului) Formula Approach (abordarea formulara).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buyer Action Theory? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buyer Action Theory.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buyer Action Theory. Definitiile termenilor despre Buyer Action Theory cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buyer Action Theory, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buyer Action Theory.