Buyer Behaviour

Definitie Buyer Behaviour

Un studiu al consumatorilor si al organizatiilor cu privire la deciziile lor de cumparare. Vezi Consumer Behaviour (comportamentul consumatorilor) Organisational Buying Behaviour (comportamentul de cumparare al organizatiilor).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buyer Behaviour? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buyer Behaviour.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buyer Behaviour. Definitiile termenilor despre Buyer Behaviour cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buyer Behaviour, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buyer Behaviour.