Buyer Involvement

Definitie Buyer Involvement

Masura a timpului si a efortului pe care un cumparator este dispus sa le consume pentru cumpararea unui singur produs. Vezi See High-Involvement Products Low-Involvement Products.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buyer Involvement? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buyer Involvement.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buyer Involvement. Definitiile termenilor despre Buyer Involvement cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buyer Involvement, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buyer Involvement.