Buying Behaviour

Definitie Buying Behaviour

Procesul prin care trec clientii in luarea deciziei de cumparare a unor bunuri sau servicii. Comportamentul de cumparare poate fi influentat de o varietate de factori externi si de diverse motivatii, dar si de activitatile de marketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buying Behaviour? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buying Behaviour.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buying Behaviour. Definitiile termenilor despre Buying Behaviour cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buying Behaviour, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buying Behaviour.