Buying Brief

Definitie Buying Brief

Ii ofera cumparatorului de media un set de obiective ale campaniei si mijloacele prin care acestea pot fi atinse. In cazul TV-ului, acesta ar trebui sa includa lungimea spatiilor, public tinta, rating-uri, target de receptare si frecventa, structura pe parti de zi si/sau tipurile de programe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buying Brief? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buying Brief.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buying Brief. Definitiile termenilor despre Buying Brief cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buying Brief, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buying Brief.