Buying Centre

Definitie Buying Centre

Orice membru al organizatiei care participa la decizia de cumparare categoriile de participanti din centrul de cumparare sunt numiti si utilizatori, persoane care infulenteaza, decidenti, cumparatori, gatekeepers. Vezi Buyers Deciders Gatekeepers Influencers Users.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Buying Centre? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Buying Centre.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Buying Centre. Definitiile termenilor despre Buying Centre cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Buying Centre, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Buying Centre.