Crema antirid RESVERA PLUS CREAM la un pret redus pe Store.IrinaReisler.ro

BUCURESTI - 10 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Crema antirid RESVERA PLUS CREAM la pret redus pe Store.IrinaReisler.ro. Pret vechi 150 Ron, pret nou 112.50 Ron. Produsul este recomandat tuturor varstelor si tipurilor de ten.

CREMA ANTIRID SI REGENERANTA CU RESVERATROL SI SYNAKE (50 ml)

Crema antirid si regeneranta RESVERA PLUS CREAM are multiple efecte, asupra tenului. Este un produs spectaculos, de maxima performanta, datorita celor mai noi si eficienti ingredienti activi. Uleiurile vegetale au o bogata actiune de regenerare si, alaturi de ceilalti ingredienti, protejeaza, hidrateaza, hranesc si repara pielea.

Resvera Plus Cream protejeaza pielea in mod activ si reduce eficient si rapid semnele de oboseala si imbatrinire ale pielii. Acopera si previne eficient ridurile si lasa pielea luminoasa si perfect hidratata.

Crema antirid RESVERA PLUS CREAM CONTINE:

Ulei de macese (Rosa Mosqueta Oil) cu efect regenerant

Exctract de vin rosu bogat in Resveratrol, un puternic antioxidant natural, cea mai noua descoperire din industria cosmetica

Renovage, un ingredient activ care mareste durata de viata a celulelor si ajuta la ameliorarea simptomelor de imbatrinire biologica

Synake, un ingredient activ cu efect similar Botoxului, obtinut dintr-o polipeptida artificiala, care imita veninul de vipera

Trylagen, o combinatie de peptide si proteine, care stimuleaza sinteza si secretia de colagen

Serilesine, un ingredient antirid, care reface si restructureaza hexapeptidele

CUM SE FOLOSESTE:

Aplicati crema, de doua ori pe zi (dimineata si seara), pe pielea curata, cu miscari circulare, pana se absoarbe complet.

Se aplica pe fata, gat si decolteu. Poate fi folosita ca baza pentru machiaj.

Crema antirid RESVERA PLUS CREAM nu contine parabeni!

Detalii si comenzi pe Store.IrinaReisler.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/by-irina-reisler/crema-antirid-resvera-plus-cream-la-un-pret-redus-pe-store-irinareisler-ro