Un trader român - nr. 1 mondial

BUCURESTI - 12 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Cea mai importantă companie de brokeraj din lume, FXCM (cifră de afaceri zilnică, 28 de miliarde de dolari), îl clasează pe românul Mihai Sorin Popescu pe primul loc în topul mondial al furnizorilor de strategii de tranzacţionare destinate pieţei forex (FXCM-FSS Ranking).

Un trader român - nr. 1 mondial

Mihai Sorin Popescu este lider atât în clasamentul general, cât şi în ierarhiile separate publicate pentru patru perechi valutare: EURUSD, EURGBP, AUDUSD şi AUDCHF. FXCM clasifică aproximativ 3,500 de traderi profesionişti.
140 de clienţi ai companiei transnaţionale, cu conturi însumând 2,128,000 USD, preiau tranzacţiile românului.
Sub brandul NovaFXCM, Mihai Sorin Popescu a dezvoltat de asemenea 41 de strategii pozitive pentru World Independent Traders Convention (o asociaţie elitistă în domeniu, ce cuprinde membri din 19 ţări), însumând peste 80,000 de tranzacţii.
În România, Mihai Sorin Popescu este promovat de compania de advertising C-Medianova, care gestionează programul de conferinţe şi seminarii, precum şi conturile manageriate ale acestuia.
Pe o piaţă românească unde instrumentele financiare moderne sunt foarte puţin cunoscute, faptul că traderii independenţi reuşesc să se afirme în plan internaţional reprezintă un element de optimism, în perspectiva unei maturizări a pieţei şi o creştere a gradului de educaţie a investitorilor, aceştia având nevoie de money manageri care să ştie să le maximizeze profiturile, în condiţii de maximă protecţie a capitalurilor.

Informaţii suplimentare: C-Medianova (e-mail - office@horeca-nova.ro * tel +40-(0)73-552.50.99)

Despre c-medianova

C-Medianova
Agenţie de presă, editare de reviste de prezentare pentru companii, organizare de campanii de promovare